Tijdelijke actie

 
seniorenmaanden oktober en november

Wist u dat honden en katten vanaf 8 jaar oud meer risico lopen op gezondheidsproblemen? Dat uw kat of hond ouder wordt is aan de buitenkant vaak niet te zien. Maar ondertussen kunnen er wel gezondheidsproblemen spelen.

Een seniorencheck is daarom zinvol zodat wij eventuele onzichtbare aandoening (vroegtijdig) kunnen opsporen en behandelen.

U krijgt deze twee maanden 20% korting op het bloedonderzoek, 25% korting op het ouderdomsvoer en een gratis urine onderzoek.

Voor prijzen en meer informatie bel, mail of kom langs in de praktijk.Afbeeldingsresultaat voor oude hond en kat met bril

VASTE ACTIE

 

PETPLAN: DIERENZORGVERZEKERING:
- 1 maand gratis verzekering
- en 80% korting op een chip bij 1 maand gratis verzekering.
Als bij ons op de praktijk een maand gratis verzekering aanvraagt dan krijgt u, naast dat uw huisdier een maand lang gratis verzekerd is, 80% korting op een chip. De maand gratis verzekering loopt na 1 maand automatisch af. U zit dus nergens aan vast. Petplan stuurt wel informatie over de verzekering op. Deze actie geldt alleen voor gezonde dieren jonger dan 8 jaar.
 
 
Binnenkort, na de zomervakantie, bij ons in de praktijk: 
Het huisdierenzorgplan (hzp):
U kunt zich opgeven bij de balie en dan krijgt u bericht als het plan start.
 
Doet u mee met ons huisdieren zorgplan?
Het Huisdieren ZorgPlan (HZP) is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en extra kortingen. 
 
Wat is het Huisdieren ZorgPlan?
Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten van het Huisdieren Zorgplan ophalen in de praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten (zoals voer, castratie, sterilisatie, gebitsbehandelingen, bloedonderzoek, röntgenfoto's, echo ed) , met uitzondering van medicatie. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Dierenartsenpraktijk Ter Aar - Nieuwkoop heeft een abonnement op maat gemaakt voor u. Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.
 
Wat biedt het Huisdieren Zorgplan onder andere?
  • Algemene gezondheidscheck, 2x per jaar
  • de jaarlijkse basis vaccinatie
  • behandeling tegen wormen, vlooien en teken het hele jaar
  • 10% korting op andere producten en diensten (muv medicatie)
Wat zijn de voordelen?
  • gemak en regelmaat, 3 maandelijks herinneringen
  • kostenspreiding van de preventieve zorg over 12 maanden
  • flink financieel voordeel op producten en diensten
  • gemakkelijk budgetteren van de huisdieren-zorg
Aanmelden voor het Huisdieren Zorgplan
Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij de balie. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geincasseerd. U sluite een Huisdieren Zorgplan af voor 1 jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg terecht bij de medewerkers van de praktijk, zij geven u graag alle informatie. Ook kunnen we een plan op maat,inclusief de prijzen, naar u toe mailen. 
 
                 =================
 
SPAARKAARTEN ROYAL CANIN EN hill's kortingsvouchers

Voor zowel voeding van Royal Canin als Hill's zijn er spaarkaarten voor extra korting of een extra zak voer. U kunt de spaarkaarten of vouchers aanvragen bij de balie.

                     =================

Nieuws

 
K

I

 foto van Dierenartsenpraktijk Ter Aar-Nieuwkoop.

Ook dit jaar weer met leuke acties! Klik hier voor de acties