DE PRAKTIJK

Dierenartsenpraktijk Ter Aar - Nieuwkoop is een goed uitgeruste eerstelijns dierenkliniek voor gezelschapsdieren. Het ligt in het Groene hart vlakbij Alphen aan den Rijn. De praktijk heeft twee ruime behandelkamers en een aparte operatiekamer waar gebruik gemaakt kan worden van gasanesthesie. Verder heeft de praktijk een aparte voorbereidingsruimte, een wachtkamer en opnamefaciliteiten zodat uw huisdier alle benodigde zorg geboden kan worden. De praktijk beschikt over een eigen laboratorium waar bloed, urine en ontlasting onderzocht kan worden. Ook kan een röntgenfoto en/of een echo worden gemaakt. In onze dierenkliniek kunt u dus terecht voor alle eerstelijns behandelingen voor uw huisdier, zoals:

  • Consult, vaccinatie, gezondheidscontrole
  • Urine-onderzoek
  • Bloed-onderzoek
  • Röntgenfoto
  • Echo
  • Operatie
  • Gebitsbehandeling
  • Voedingsadvies en dieetvoer

Privacy statement

Bij Dierenartsenpraktijk Ter Aar-Nieuwkoop doen we ons best om uw privacy te beschermen.

De nieuwe privacywet heet de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en is per 25 mei 2018 van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum nog maar één privacywet geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Onder de aankomende Algemene Verordening Gegevensbescherming worden uw bestaande rechten met betrekking tot je persoonlijke data uitgebreid. Zo heeft u het recht op correctie en het recht om vergeten te worden.

Welke persoonsgegevens hebben wij van u?
Wij hebben in het dossier van uw huisdier, uw naam, uw adres, uw telefoonnummer en soms uw e-mail adres genoteerd.

Waar gebruiken wij deze persoonsgegevens voor?
Wij gebruiken deze gegevens om u een factuur te kunnen sturen en om het medisch dossier van uw huisdier aan u te koppelen. Wij gebruiken de gegevens verder niet.

Deelt u mijn persoonsgegevens met anderen?
Wij delen uw naam en telefoonnummer alleen als er een extra onderzoek nodig is voor uw huisdier. U kunt denken aan een bloedonderzoek of specialistische zorg. Wij sturen dan uw gegevens mee naar het bedrijf dat dit namens ons doet. 

Hoe lang bewaren wij uw gegevens?
Wij bewaren uw gegevens tot 7 jaar na het moment dat u geen klant meer bent van onze praktijk. Wij kunnen niet altijd weten of u geen klant meer bent bij ons, wij verwijderen dan uw gegevens 15 jaar na ons laatste contact. U kunt ons altijd vragen uw persoonsgegevens te verwijderen. 

Wilt u inzage of correctie van uw gegevens?
U kunt ons vragen welke gegevens wij van u hebben. Mocht er een gegeven niet correct zijn dan kunt u ons vragen dit te corrigeren.

Wilt u dat wij uw gegevens verwijderen?
Wij zullen u verwijderen uit onze administratie als wij niet verplicht zijn deze te bewaren voor de belastingdienst.