ACTIES

🎆 Vuurwerk lezing 🎇

Met oud en nieuw in het vooruitzicht en veel honden en eigenaren die daar problemen mee ervaren, kunt u zich bij ons aanmelden voor een vuurwerk lezing.
Voor wie: eigenaren van pups die nog geen ervaring hebben met oud en nieuw of (oudere) honden die al angst ervaren rondom oud en nieuw.
Waar: kerkweg 9 in ter Aar
Wanneer: 2 december om 14.00 uur
Deze middag wordt gegeven door een deskundige die u en uw hond kan voorbereiden op de komende feestdagen. Er wordt wat dieper ingegaan op de achterliggende emoties van de hond, en hoe hiermee om te gaan.🐶
Aanmelden kan door te mailen naar info@dierenartsteraar.nl of u kunt bellen naar 0172-605050.
De kosten van de lezing bedragen €5,- en zal ongeveer 1,5 uur duren. Geen honden meenemen a.u.b.

VASTE ACTIE

NU BIJ ONS IN DE PRAKTIJK: HET VETERINAIRE ZORGPLAN

U kunt zich inschrijven bij de balie.

 

DOET U MEE MET ONS VETERINAIRE ZORGPLAN?

Het veterinaire zorgplan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en extra kortingen. 

 
Wat is het veterinaire zorgplan?

Het veterinaire zorgplan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en veel geld te besparen! Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten van het veterinaire zorgplan ophalen in de praktijk. Daarnaast krijgt u 10% korting op al onze andere producten en diensten (zoals voer, castratie, sterilisatie, gebitsbehandelingen, bloedonderzoek, röntgenfoto's, echo ed) , met uitzondering van medicatie. In het veterinaire zorgplan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. Dierenartsenpraktijk Ter Aar - Nieuwkoop heeft een abonnement op maat gemaakt voor u. Het veterinaire zorgplan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren Zorgplan onder andere?
  • Algemene gezondheidscheck

  • de jaarlijkse basis vaccinatie

  • behandeling tegen wormen, vlooien en teken het hele jaar

  • 10% korting op andere producten en diensten (muv medicatie)

  • plannen op maat, zo is er een plus plan waar onder andere een bloedonderzoek bij zit (bv voor de oudere dieren) en een binnenkat plan (voor dieren die niet elke 3 maanden anti-parasitica nodig hebben).
Wat zijn de voordelen?
  • gemak en regelmaat, 3 maandelijks herinneringen

  • kostenspreiding van de preventieve zorg over 12 maanden

  • financieel voordeel op producten en diensten

  • gemakkelijk budgetteren van de huisdierenzorg

Aanmelden voor het veterinaire zorgplan

Aanmelden is eenvoudig. U vult de schriftelijke overeenkomst in en geeft die af bij de balie. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een veterinair zorgplan af voor 1 jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is. U kunt voor vragen of verdere uitleg terecht bij de medewerkers van de praktijk, zij geven u graag alle informatie. Ook kunnen we een plan op maat, inclusief de prijzen, naar u toe mailen. 

 
                 =================

SPAARPROGRAMMA HILL'S KORTINGSVOUCHERS

Voor voeding van Hill's is er een goed spaar-programma via een app. U kunt informatie hierover aanvragen bij de balie.